Wasstraat

Carwash op de Hoek

Om uw auto mooi en schoon te houden, biedt Carwash op de Hoek u de mogelijkheid uw auto volautomatisch te laten wassen. Door gebruik te maken van de modernste Carwash automaat met speciale zachte borstels, in plaats van de gebruikelijk kunststof vezeldraden zoals bij de meeste wasstraten, wordt uw auto nu gewassen zonder de veelvoorkomende lichte krassen.

Ook heeft u de mogelijkheid om in onze wasbox uw (bedrijfs)auto handmatig te wassen. In de wasbox zijn motoren, bromfietsen en scooters ook welkom. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers, om ook uw interieur optimaal te verzorgen.

Deze volautomatische wasinstallatie zorgt ervoor dat uw auto in ongeveer 6 minuten (afhankelijk van het soort wasprogramma) weer stralend schoon is. U heeft de keuze uit 5 verschillende programma’s, met zelfs de optie om de onderzijde van uw auto te wassen. Vooral in het najaar en winter biedt dit de mogelijkheid om uw auto te ontdoen van de schadelijke pekel- en modderresten, die zich aan de onderzijde van uw auto bevinden. Bij de meer complete wasprogramma's wordt er ook een nieuwe waxlaag aangebracht op uw auto. Bij het uitgebreidste wasprogramma kunt u zelfs de auto laten polijsten. 

U kunt uw (bedrijfs)auto wassen tot een maximale hoogte van 2,55m en maximale breedte van 2,30m. 

Wij adviseren u bij veel vuil (vooral zand, modder of insecten) uw auto eerst met behulp van de aanwezige voorreiniger voor te spuiten, wanneer u dit een paar minuten laat inweken voor dat u de auto in de wasstraat doet, zal het vuil makkelijker en beter verwijderd worden door de wasstraat. (Inweken maximaal 6-10 minuten en voorreiniger niet op laten drogen in de zon).

De wasinstallaties hebben een bedieningspaneel met een duidelijke uitleg en een LED-display. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt. U kunt het gewenste programma activeren met muntstukken en biljetten €0,50 t/m €20,- of door een carwash-sleutel te kopen bij de receptie. 

Carwash-sleutel: Wassen met korting!

Geen gedoe meer met wisselen of tekort aan munten. Het werkt als volgt, u koopt een sleutel waarop een tegoed van 50 euro staat. De borg van deze carwash-sleutel bedraagt €5,- en wordt geretourneerd wanneer men de sleutel zonder gebreken weer inlevert. Wanneer de waarde van de carwash-sleutel tot 0 is gedaald kunt u simpelweg dezelfde sleutel bij ons laten opwaarderen met een nader te bepalen bedrag . Bij opwaardering van minimaal €50 krijgt u 10% extra tegoed. U kunt de sleutel gebruiken voor de wasinstallaties, voorreiniger en stofzuiger. Ook is de sleutel handig bij zakelijk gebruik, voor bedrijven met meerdere automobielen is het op deze manier administratief overzichtelijk en het geeft u tevens (recht op??) BTW voordeel.